Elektra
   Domoticadomotica.html
   AudioAudio.html
   VideoVideo.html

Slimme duurzame technieken


Wanneer u onverwachts te maken krijgt met stroomuitval, merkt u pas in welke mate elektra in uw dagelijks leven verweven is. Het is een fundamenteel onderdeel in – en rondom – uw woning of bedrijf. En juist daarom is het zo belangrijk om uw elektra-installatie door een specialist te laten aanleggen en onderhouden. Helaas tref ik nog te vaak onveilige, of zelfs gevaarlijke situaties aan in elektrische installaties en meterkasten. Dankzij een zorgvuldig gekozen en professioneel geïnstalleerde installatie kunt u dit voorkomen.


Slim besparen

Maar natuurlijk biedt een elektra-installatie op maat meer dan een veilige situatie. Door het inzetten van duurzame technieken en slimme oplossingen, draagt u bij aan het milieu én kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Dankzij mijn elektrotechnische achtergrond en passie voor duurzame technieken, adviseer ik u graag over hoe u slim kunt besparen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toepassen van zonnepanelen en LED verlichting.


Wilt u weten hoe u kunt profiteren van duurzame technieken en daardoor slim kunt besparen? Graag maak ik een afspraak met u.